Synthesit atjaunina kraują

Tyrimo metu nustatyta, kad primatų, kuriems buvo skirta Synthesit, daug su amžiumi susijusių fiziologinių kūno parametrų buvo reikšmingai pakitę:

- Sumažintas cholesterolio kiekis 40%, o tai yra visiškai fenomenalus rezultatas.

- Sumažėjęs alanino aminotransferazės (ALT) ir aspartataminotransferazės (AST) kiekis organizme daugiau nei 30%. Tai išskirtiniai rezultatai. Yra žinoma, kad didelis AST ir ALT kiekis rodo įvairias ligas. Šios vertės didėja su amžiumi. Sumažėjęs lygis rodo, kad naudojant Synthesit gyvūnai per trumpą laiką patyrė teigiamų pokyčių organizme.

- Visoms beždžionėms svoris sumažėjo maždaug 5%. Beždžionės pradėjo vartoti mažiau maisto. (Šį Synthesit poveikį patvirtina informacija iš žmonių, kurie anksčiau vartojo Synthesit. Išlaikant apetitą mažėja maisto poreikis, o sotumo jausmui reikia mažiau maisto, todėl mažėja svoris).

Be to, analizės parodė, kad eksperimentinėje senovės beždžionių grupėje, naudojant Synthesit, buvo normalizuoti keli kiti biocheminiai kraujo parametrai.

Tyrimas buvo atliktas Federaliniame medicinos primatologijos tyrimų institute Sočyje, prižiūrint ikiklinikinių ir klinikinių tyrimų laboratorijos vadovei Gina Karal-ogly (oficialią ataskaitą žiūrėkite čia: https://synthesit.ru/rejuvenation- su amžiumi susijusius biologinius kraujo parametrus).

 

Atsižvelgiant į bendrus tyrimų rezultatus apie Synthesit poveikį senovės primatų grupei, galima teigti, kad jis prisidėjo prie reikšmingo atsigavimo ir padidino senovės primatų kūno parametrus iki verčių, panašių į jaunesnio amžiaus.


Spausdinti   El. paštas