Ar galima ilgai gyventi būdamas jaunas?

Taip, toks produktas jau buvo pagamintas ir parduodamas.

Ilgaamžiškumas yra geidžiamiausias daugelio žmonių tikslas. Idėja visada traukė žmones. Tačiau materialinės galimybės anksčiau buvo labai ribotos. Šiandien yra kitaip. Visko yra daug, bet gyvenimo trukmė išlieka maždaug tokia pati.

Tuo pačiu metu šiuolaikinio pasaulio sudėtingumas yra toks, kad mokymosi procesas jame nesibaigia iki 50 metų amžiaus. Dilema: Jis tik pradeda suprasti šį pasaulį, jame apsigyvena, o tada artėja senatvė. Ši problema ryškiai pasireiškė modelių pasaulyje. Didžiulė paklausa yra modelių, kurie demonstruoja save žiniasklaidoje ir įrodo, kad senatvėje vis dar atrodo jauni. Tai svarbi šių dienų gyvenimo tendencija. Bėda ta, kad tendencija yra, tačiau receptų, kaip išlikti jaunam, kol kas nėra.

Tuo pačiu žinome, kad žmogaus aktyvaus gyvenimo potencialas yra mažiausiai 140 metų. Istoriniai įrodymai patvirtina šią išvadą. Kinų tradicija kalba apie žmones, kurie gyveno 180, 250 ir 280 metų. Žydų šaltiniai praneša, kad Mozė mirė sulaukęs 120 metų, būdamas stiprus ir veiklus žmogus iki savo dienų pabaigos.

Senovės Indijos medicinoje žinoma gydymo sistema, vadinama rasajana. Al-Biruni savo knygoje „Indija“ rašo: „Rasajanos principų dėka beviltiškai sergančių žmonių sveikata atkuriama, senukai grįžta į jaunystę, kad taptų tokie pat, kaip brendimo metu, balti plaukai vėl tampa juodi, jutimo aštrumas grįžta, kaip ir jaunatviškas judrumas.Atkuriama potencija ir labai ilgam pailgėja gyvenimas šiame pasaulyje.“ Ši Rasajanos operacija buvo pagrįsta senovės indams žinoma technologija, tačiau vėliau buvo prarasta.

Tačiau tai, kas beveik pamiršta, gali vėl pasirodyti kaip kažkas naujo. 2019 metais Ženevoje visuomenei buvo pristatytas bioaktyvus mineralas Synthesit. Savo veikimu Synthesit™ labai panašus į senovės Indijos ir Kinijos traktatuose aprašytų mineralų, kurie prailgina gyvenimą, veikimą. Synthesit™ yra pagamintas iš geležies, gautos kelių etapų elektrinio ir cheminio apdorojimo metu. Geležis yra žmogaus kraujodaros sistemos pagrindas.

Federalinio medicinos primatologijos tyrimų instituto tyrimai davė fenomenalių duomenų. Pelių, kurioms mėnesį buvo skirta Synthesit, kaulų čiulpuose buvo 2,45 karto daugiau kamieninių ląstelių nei pelių, kurios jo negavo. O kamieninės ląstelės yra jaunystės pagrindas. Tai kraujodaros sistemos ląstelės, pakeičiančios senąsias visų organų ląsteles. Jaunas žmogus turi vieną kamieninę ląstelę 100 000 normalių ląstelių, o vyresnis – tik 500 000. Atitinkamai, ląstelių pakeitimas yra 5 kartus lėtesnis. Todėl kūnas kaip visuma sensta.

Prieš įkuriant Synthesit, nebuvo žinomos medžiagos, galinčios padidinti kamieninių ląstelių skaičių organizme. Šiandien yra tokia medžiaga. Tai reiškia, kad Synthesit™ dėka pagerėja organizmo kraujodaros sistema. Daugėja kamieninių ląstelių. Pagerėja kraujo kokybė. Tai išlaiko jus jauną.

Iki šiol Synthesit™ buvo gaminama labai mažai, tačiau žmonės, kurie galėjo jį išbandyti, daug komentavo apie teigiamą jo poveikį Synthesit vaizdo kanalui.

Youtube.com/Synthesit surinko begalę interviu iš norinčiųjų apie tai pakalbėti. Pagerėja oda, sustoja plaukų slinkimas, pradeda augti nauji plaukai, gerėja regėjimas, nyksta papilonai, pagydomos įvairios ligos. Žili plaukai tamsėja. Viskas yra taip, kaip Al-Biruni jau aprašė. Žmonės gauna daugiau energijos, pagerėja miegas, išnyksta depresija ir daug daugiau. Profesionali gydytoja iš Vengrijos Synthesit vadina jaunystės eliksyru (nuoroda).

Synthesit™ yra netoksiškas ir neturi žalingo šalutinio poveikio, nes ši geležis yra mūsų kraujo pagrindas. Tuo pačiu metu Synthesit™ pasižymi dideliu biologiniu aktyvumu, kuris teigiamai veikia organizmą.

Šiandien aišku, kad Synthesit™ yra revoliucinis produktas. Tai gali pakeisti pasaulį ir pratęsti aktyvų žmonių gyvenimą.

Žmonės, kurie pradėjo naudoti Synthesit™, pajuto teigiamą jo poveikį. Vis daugiau jų pereina prie reguliaraus vartojimo, stengdamiesi išsaugoti jaunystės energiją. Kuo anksčiau pradėsite naudoti Synthesit™, tuo geriau išsaugosite jaunystę.

 

 


Spausdinti   El. paštas