Taisyklės ir sąlygos

Taisyklės ir sąlygos

Bendrosios sąlygos Synthesit.lt

1 straipsnis. Apibrėžtys

 

Šiose sąlygose galioja šie apibrėžimai:

 

Apsvarstymo laikotarpis: laikotarpis, per kurį vartotojas gali pasinaudoti savo teise atsisakyti sutarties;

 

Vartotojas – fizinis asmuo, kuris vykdo profesiją arba verslą ir su verslininku sudaro nuotolinę sutartį:

 

Diena: kalendorinė diena

 

Trukmės sandoris: nuotolinė sutartis dėl kelių produktų ir (arba) paslaugų, kurių pristatymo ir (arba) pirkimo įsipareigojimas paskirstomas laikui bėgant;

 

Patvari duomenų laikmena – bet kokia priemonė, leidžianti vartotojui ar verslininkui saugoti jam asmeniškai skirtą informaciją taip, kad ateityje būtų galima susipažinti ir nepakeistas atgaminti saugomą informaciją;

 

Teisė atsisakyti sutarties: vartotojui suteikiama galimybė per apsisprendimo laikotarpį peržiūrėti nuotolinę sutartį;

 

Verslininkas: Synthesit.lt organizacija, siūlanti nuotolines paslaugas vartotojams;

 

Nuotolinė sutartis: susitarimas, pagal kurį verslininko organizuojamos nuotolinės prekių ir (arba) paslaugų pardavimo sistemos ribose iki sutarties sudarymo imtinai naudojamas vienas ar keli nuotolinės prekybos būdai. bendravimas;

 

Nuotolinio ryšio technika: priemonės, kurios gali būti naudojamos sudarant sutartį. vartotojui ir verslininkui nesusitinkant toje pačioje patalpoje tuo pačiu metu;

 

2 straipsnis – Verslininko tapatybė

 

Verslininko vardas: Synthesit.lt; Adresas: Messchaertstraat 97, 2551KN, Haga; telefono numeris: 0650165397; elektroninio pašto adresas: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.; Prekybos rūmų numeris: 83509380; PVM mokėtojo kodas: NL0038.30.370B58.

 

3 straipsnis. Taikymas

 

Šios bendrosios sąlygos taikomos kiekvienam verslininko pasiūlymui ir kiekvienai nuotolinės sutarčiai, sudarytai tarp verslininko ir vartotojo. Prieš sudarant nuotolinės prekybos sutartį, vartotojui pateikiamas šių bendrųjų sąlygų tekstas. Jei tai pagrįstai neįmanoma, prieš sudarant nuotolinės sutarties sudarymą bus nurodyta, kad bendrąsias sąlygas galima peržiūrėti pas verslininką ir vartotojui pageidaujant, jos bus kuo greičiau išsiųstos nemokamai. punkte ir prieš sudarant nuotolinės sutarties sąlygas, šių bendrųjų sąlygų tekstas vartotojui bus pateiktas elektroniniu būdu taip, kad vartotojas galėtų jį lengvai išsaugoti patvarioje duomenų laikmenoje. Jeigu tai pagrįstai neįmanoma, prieš sudarant nuotolinės prekybos sutartį bus nurodyta, kurios bendrąsias sąlygas galima perskaityti elektroniniu būdu ir kad jos vartotojui pageidaujant bus išsiųstos nemokamai elektroniniu būdu.

 

4 straipsnis – Pasiūlymas

 

Jei pasiūlymas galioja ribotą laiką arba jam taikomos sąlygos, tai bus aiškiai nurodyta pasiūlyme. Pasiūlyme pateikiamas išsamus ir tikslus siūlomų produktų ir (arba) paslaugų aprašymas. Aprašymas yra pakankamai išsamus, kad vartotojas galėtų tinkamai įvertinti pasiūlymą. Jei verslininkas naudoja vaizdus, ​​​​tai yra tikras siūlomų produktų ir (arba) paslaugų vaizdas. Akivaizdžios klaidos ar klaidos pasiūlyme verslininkui neprivalomos.Kiekviename pasiūlyme yra tokia informacija, kad vartotojui būtų aišku, kokios yra teisės ir pareigos. susijęs su pasiūlymo priėmimu. Tai visų pirma taikoma: kainai su mokesčiais; bet kokios pristatymo išlaidos; kokiu būdu bus sudaryta sutartis ir kokių veiksmų tam reikia imtis: ar galioja atsisakymo teisė, ar ne; mokėjimo būdas. sutarties pristatymas ir vykdymas; pasiūlymo priėmimo terminas arba terminas, per kurį verslininkas garantuoja kainą.

5 straipsnis. Susitarimas

 

Sandoris ateina. atsižvelgiant į 4 dalies nuostatas, nustatytas tuo metu, kai vartotojas priima pasiūlymą ir atitinka susijusias sąlygas. Jei vartotojas pasiūlymą priėmė elektroniniu būdu, verslininkas nedelsdamas patvirtins gavęs pasiūlymo priėmimą elektroniniu būdu. Kol šio akcepto gavimo nepatvirtino verslininkas. vartotojas gali nutraukti sutartį. Jei sutartis sudaroma elektroniniu būdu, verslininkas imsis atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų elektroninį duomenų perdavimą ir saugią interneto aplinką. Jei vartotojas gali atsiskaityti elektroniniu būdu, verslininkas laikysis atitinkamų saugumo priemonių. Verslininkas teisės aktų nustatyta tvarka gali žinoti, ar vartotojas gali vykdyti savo mokėjimo įsipareigojimus, taip pat visus tuos faktus ir veiksnius, kurie yra svarbūs atsakingai nuotolinės sutarties sudarymui. Jei, remiantis šiuo tyrimu, verslininkas turi svarių priežasčių nesudaryti sutarties, jis turi teisę motyvuotai atsisakyti įsakymo ar prašymo arba pridėti specialias įgyvendinimo sąlygas. Verslininkas kartu su preke ar paslauga vartotojui raštu arba tokiu būdu, kad vartotojas galėtų ją išsaugoti patvarioje duomenų laikmenoje, išsiųs šią informaciją: verslininko adresą, kuriuo vartotojas gali pateikti nusiskundimus, sąlygas ir būdą, kaip vartotojas gali pasinaudoti teise atsisakyti sutarties, arba aiškų pareiškimą dėl teisės atsisakyti sutarties pašalinimo iš tinklo, informaciją apie garantijas ir esamas paslaugas po pirkimo; šių sąlygų 4 straipsnio 3 dalyje nurodytą informaciją, nebent verslininkas šią informaciją jau yra pateikęs vartotojui sutarties vykdymui; Sutarties nutraukimo reikalavimai, jei sutartis galioja ilgiau nei 1 metus arba yra neterminuota; Ilgalaikio sandorio atveju ankstesnės dalies nuostata taikoma tik pirmajam pristatymui.

 

6 straipsnis. Teisė atsisakyti sutarties

 

Pristatant prekes: Pirkdamas prekes, vartotojas turi galimybę nutraukti sutartį nenurodydamas priežasčių per 14 dienų. Šis svarstymo laikotarpis prasideda kitą dieną po to, kai vartotojas arba jo iš anksto paskirtas ir verslininkui supažindintas atstovas gauna prekę. Per apsisprendimo laikotarpį vartotojas su gaminiu ir pakuote elgsis atsargiai. Jis išpakuos arba naudos gaminį tik tiek, kiek reikia norint įvertinti, ar jis nori pasilikti prekę. Pasinaudojęs sutarties atsisakymo teise, jis grąžins verslininkui prekę su visais pateiktais priedais ir, jei pagrįstai įmanoma, originalioje būklėje ir pakuotėje, vadovaudamasis pagrįstomis ir aiškiomis verslininko instrukcijomis.

 

10 straipsnis – Atitiktis ir garantija

 

Verslininkas garantuoja, kad gaminiai ir (arba) paslaugos atitinka sutartį, pasiūlyme nurodytas specifikacijas, pagrįstus patikimumo ir (arba) tinkamumo naudoti reikalavimus bei sutarties sudarymo dieną galiojančias teisines nuostatas ir (arba) vyriausybės nuostatas. . Jei susitariama, verslininkas taip pat garantuoja, kad produktas yra tinkamas naudoti ne įprastai. Verslininko, gamintojo ar importuotojo suteikta garantija neturi įtakos įstatyme numatytoms teisėms ir reikalavimams, kuriuos vartotojas gali reikšti verslininkui pagal susitarimą.

11 straipsnis. Pristatymas ir vykdymas

 

Verslininkas kiek įmanoma atidžiau priimdamas ir vykdydamas produktų užsakymus bei vertindamas prašymus teikti paslaugas. Pristatymo vieta yra adresas, kurį vartotojas nurodė įmonei. Tinkamai laikydamasi tai, kas nurodyta šių bendrųjų sąlygų 4 punkte, įmonė priimtus užsakymus įvykdys operatyviai, bet ne vėliau kaip per 30 dienų, nebent būtų susitarta dėl ilgesnio pristatymo termino. Jei pristatymas vėluoja arba užsakymas negali būti įvykdytas arba gali būti įvykdytas tik iš dalies, vartotojas apie tai informuojamas ne vėliau kaip per 30 dienų nuo užsakymo pateikimo. Tokiu atveju vartotojas turi teisę nutraukti sutartį be jokių išlaidų ir turi teisę į bet kokią kompensaciją. Nutraukus veiklą pagal ankstesnę pastraipą, verslininkas grąžins vartotojo sumokėtą sumą kuo greičiau, bet ne vėliau kaip per 30 dienų nuo likvidavimo. Jei užsakytos prekės pristatymas yra neįmanomas, verslininkas dės visas pastangas, kad būtų galima pakeisti prekę. Vėliausiai pristatymo metu bus aiškiai ir suprantamai nurodyta, kad buvo pristatyta pakaitinė prekė. Pakeitimo prekėms negalima atmesti sutarties atsisakymo teisės. Bet kokio grąžinimo išlaidas apmoka verslininkas. Gaminių sugadinimo ir (arba) praradimo rizika tenka verslininkui iki pristatymo vartotojui ar iš anksto paskirto ir verslininko supažindinto atstovo momento, nebent būtų aiškiai susitarta kitaip.

 

12 straipsnis. Trukmės sandoriai: trukmė, atšaukimas ir pratęsimas

 

atšaukimas. Neribotam laikui sudarytą sutartį, kuri apima reguliarų paslaugų teikimą, vartotojas gali nutraukti bet kuriuo metu, tinkamai laikydamasis sutartų sutarties atsisakymo taisyklių ir įspėdamas ne ilgiau kaip vieną mėnesį. Vartotojas gali nutraukti sutartį, sudarytą neterminuotam laikui ir kuri apima ką tik reguliariai teikiamas paslaugas, bet kuriuo metu pasibaigus apibrėžtam terminui, tinkamai laikydamasis sutartų sutarties nutraukimo taisyklių ir įspėjimo terminas ne ilgesnis kaip 1 mėnuo. Vartotojas gali bet kada nutraukti ankstesnėse dalyse nurodytas sutartis ir neapsiriboti nutraukimu konkrečiu laiku ar tam tikru laikotarpiu; bent jau atšaukti tokiu pačiu būdu, kaip jis sudarė; visada atšaukti su tokiu pat įspėjimo terminu, kokį yra sau numatęs verslininkas. pratęsimas. Sutartis, sudaryta terminuotam laikui ir apimanti reguliarų paslaugų teikimą, negali būti savaime pratęsiama ar atnaujinama tam tikram laikui.

13 straipsnis. Mokėjimas

 

Jeigu nesusitarta kitaip, vartotojas turi būti sumokėtas per 14 dienų nuo 6 straipsnio 1 dalyje nurodyto svarstymo laikotarpio pradžios. negavo susitarimo patvirtinimo. Parduodant gaminius vartotojams, bendrosiose sąlygose niekada negali būti numatytas didesnis nei 50 proc. avansas. Kai numatytas išankstinis apmokėjimas. vartotojas negali remtis jokių teisių, susijusių su atitinkamo užsakymo ar paslaugos (-ų) įvykdymu, kol nesumokėjo nustatyto avanso. Vartotojas turi pareigą nedelsiant pranešti apie verslininkui pateiktų ar nurodytų mokėjimo duomenų netikslumus. Vartotojui nesumokėjus, verslininkas turi teisę, laikydamasis teisės aktų apribojimų, reikalauti pagrįstų išlaidų, apie kurias vartotojas praneša iš anksto.

 

14 straipsnis. Skundų nagrinėjimo tvarka

 

Verslininkas turi pakankamai viešai paskelbtą skundų pateikimo tvarką ir skundus nagrinėja pagal šią skundų nagrinėjimo tvarką. Skundai dėl sutarties vykdymo turi būti pateikti verslininkui per protingą terminą, išsamiai ir aiškiai aprašyti, vartotojui atradus trūkumus. Į verslininkui pateiktus skundus bus atsakyta per 14 dienų nuo jų gavimo dienos. Jei skundo nagrinėjimas reikalauja ilgesnio laiko, verslininkas atsakys per 14 dienų, pranešdamas apie gavimą ir nurodydamas, kada vartotojas gali tikėtis išsamesnio atsakymo. Skundą dėl prekės, paslaugos ar verslininko paslaugos taip pat galima pateikti naudojant svetainėje esančią skundo formą

 

vartotojų tinklalapis Synthesit.lt svetainėje www.synthesit.lt. Jei skundas gali būti išspręstas abipusiu susitarimu, kyla ginčas.

 

15 straipsnis – Ginčai

 

Tik Nyderlandų teisė taikoma verslininko ir vartotojo sutartims, kurioms taikomos šios bendrosios sąlygos.

 

Legali informacija

Taisyklės ir sąlygos

Garantija

Atsisakymas

 

Privatumo politika

Asmens duomenų privatumo politika

 

Šią svetainę sukūrė ir paskelbė Synthesit.nl, kurios registruota buveinė yra Nyderlanduose, Messchaertstraat 97, 2551KN, Haga, registruota Prekybos registre numeriu 83509380.

 

Atitinkamai mes esame atsakingi už jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir naudojimą įstatymų nustatyta tvarka.

 

Esame įsipareigoję atsakingai tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Todėl manome, kad laikytis teisinių Nyderlandų teisės ir Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (BDAR) reikalavimų yra savaime suprantama.

 

Žemiau norėtume Jus informuoti, kaip tvarkome Jūsų asmens duomenis.

 

Atkreipkite dėmesį, kad toliau pateikta informacija gali būti kartkartėmis tikrinama ir keičiama. Todėl rekomenduojame reguliariai susipažinti su šia privatumo politika.

 

 

 

  1. Duomenų tvarkymas svetainėje

Kai lankotės mūsų svetainėje

 

Kai lankotės mūsų svetainėje, mūsų serveriai laikinai saugo kiekvieną prieigą žurnalo faile.

 

Šie duomenys renkami ir saugomi jums nieko nedarydami, kol jie automatiškai ištrinami ne vėliau kaip po dvylikos mėnesių:

 

prašančio kompiuterio IP adresas,

prieigos data ir laikas

gautų duomenų pavadinimas ir URL,

svetainė, iš kurios buvo pasiektas mūsų domenas,

Jūsų kompiuterio operacinė sistema ir naudojama naršyklė, ir

jūsų interneto paslaugų teikėjo pavadinimas.

Šie duomenys renkami ir tvarkomi, kad būtų galima naudotis mūsų svetaine (užmegzti ryšį), užtikrinti sistemos saugumą ir ilgalaikį stabilumą bei optimizuoti mūsų interneto pasiūlą, taip pat vidaus statistikos tikslais. Aukščiau nurodyta informacija nėra susieta su asmens duomenimis ir nėra su jais saugoma.

 

Tik atakavus svetainės tinklo infrastruktūrą arba kilus įtarimui dėl neteisėto ar neteisėto interneto svetainės naudojimo, IP adresas įvertinamas patikslinimo ir gynybos tikslais ir, esant reikalui, naudojamas identifikavimo tikslais baudžiamosiose bylose. ir civilinėms bei baudžiamosioms byloms prieš nukentėjusius vartotojus.

 

Aukščiau aprašyti tikslai sudaro mūsų teisėtą interesą tvarkyti duomenis, kaip apibrėžta 20 str. 6 dalis 1 lit. f GDPR.

 

Duomenų atskleidimas trečiosioms šalims

 

Jūsų asmens duomenis perduosime tik tuo atveju, jei davėte aiškų sutikimą, jei tai yra teisiškai įpareigota arba jei tai būtina mūsų teisėms įgyvendinti, ypač reikalavimams, kylantiems iš sutartinių santykių, pareikšti.

 

Be to, mes perduodame Jūsų duomenis trečiosioms šalims tiek, kiek tai būtina norint naudotis svetaine ir vykdyti sutartį, ty teikti Jums reikalingas paslaugas ir analizuoti Jūsų vartotojo elgesį. Trečiųjų šalių pateiktų duomenų naudojimas šiuo tikslu yra griežtai ribojamas nurodytais tikslais.

 

Keli trečiųjų šalių paslaugų teikėjai yra aiškiai paminėti šioje privatumo politikoje (pvz., skiltyje „Slapukai“).

 

Kai naudojate atsiliepimų formą

 

Jei susisieksite su mumis naudodami svetainėje esančią atsiliepimų formą, iš jūsų rinksime šią informaciją:

 

Vardas ir pavardė

Padėtis

Organizacijos pavadinimas

Adresas

paštas

Kontaktinis telefono numeris

Kliento svetainė

Bendradarbiavimo tikslas

Šią informaciją naudojame atsakydami į jūsų klausimus, suteikdami jums reikalingas paslaugas. Telefono numeris niekada nenaudojamas rinkodaros tikslais. Jūsų prašymo susisiekti tvarkymas yra mūsų teisėtas interesas, kaip apibrėžta str. 6 dalis 1 lit. f GDPR. Jūs galite bet kada nesutikti su šiuo duomenų tvarkymu (kontaktiniai duomenys žr. toliau).

 

Asmens duomenų perdavimas į užsienį

 

Mes turime teisę perduoti Jūsų duomenis trečiosioms šalims užsienyje, jei to reikia tvarkant Jūsų klausimus, teikiant paslaugas ar rinkodaros kampanijas. Šios trečiųjų šalių įmonės yra įpareigotos apsaugoti vartotojų privatumą taip pat, kaip ir pats paslaugų teikėjas. Jei duomenų apsaugos standartas šalyje bus laikomas nepriimtinu pagal Nyderlandų standartus arba pagal ES Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą, mes sudarysime sutartį, kad užtikrintume, jog jūsų asmens duomenys visada būtų apsaugoti pagal Nyderlandų įstatymus ir ES.

 

 

 

Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas

 

Paslaugų teikėjų ir jų buvimo vietos apžvalgą rasite ankstesniame skyriuje („Duomenų atskleidimas trečiosioms šalims“). Tačiau tam tikri trečiųjų šalių paslaugų teikėjai, paminėti šioje privatumo politikoje, yra įsikūrę JAV (žr. „Slapukai“). Daugiau informacijos apie duomenų persiuntimą į JAV rasite skiltyje „Slapukai“.

 

Slapukai

Slapukai, be kita ko, padeda mums padaryti jūsų apsilankymą mūsų svetainėje lengvesnį, malonesnį ir prasmingesnį. Slapukai yra informacijos failai, kuriuos jūsų interneto naršyklė automatiškai išsaugo jūsų kompiuterio standžiajame diske, kai lankotės mūsų svetainėje.

 

Slapukai nepažeidžia jūsų kompiuterio standžiojo disko ir neperduoda mums jūsų asmeninės informacijos.

 

Išjungę slapukus, jūs negalėsite naudotis visomis mūsų portalo funkcijomis ir funkcijomis (pvz., pateikti kontaktinių formų).

 

Jei pageidaujate išjungti slapukus šioje svetainėje ir kitose, geriausia išjungti slapukus savo naršyklėje. Dauguma naršyklių leidžia keisti slapukų nustatymą taip, kad kiekvienos sesijos pabaigoje slapukai būtų automatiškai pašalinti iš jūsų įrenginio, būtų visiškai užblokuoti arba kartu su įspėjamuoju pranešimu prieš išsaugant.

 

Slapukai, nustatyti prieš naršyklės nustatymų pakeitimus, veiks tol, kol juos ištrinsite.

 

Be funkcinių slapukų, kurie yra būtini ar net privalomi, kad ši svetainė veiktų, Iwao SA naudoja nefunkcionalius ir su rinkodara susijusius slapukus.

 

Google analizė

 

Naudojame žiniatinklio analizės paslaugą Google Analytics, kad galėtume kurti pagal poreikius ir nuolat optimizuoti savo puslapius. Sukuriami pseudonimizuoti vartotojų profiliai ir jūsų kompiuteryje saugomi ir naudojami nedideli tekstiniai failai („slapukai“). Slapukų sukurta informacija apie jūsų naudojimąsi šia svetaine, pvz

 

naršyklės tipas / versija

naudojama operacinė sistema

nukreipimo URL (ankstesnis aplankytas puslapis)

prisijungiančio kompiuterio pagrindinio kompiuterio pavadinimas (IP adresas)

serverio užklausos laikas

įrenginys

siunčiama į JAV kontroliuojančiosios bendrovės „Alphabet Inc.“ bendrovės „Google Inc.“ serverius ir ten saugoma. Prieš siunčiant šiuos duomenis Europos Sąjungos valstybėse narėse ar kitose Europos ekonominės erdvės susitarimo šalyse ir Šveicarijoje, IP adresas bus sutrumpintas dėl šios svetainės IP anonimizacijos („anonymizeIP“). ).

 

Jūsų naršyklės perduotas anoniminis IP adresas Google Analytics kontekste nėra konsoliduojamas su kitais Google duomenimis. Tik išskirtiniais atvejais visas IP adresas bus išsiųstas į Google serverį JAV ir ten sutrumpintas. Tokiais atvejais sutartimi užtikriname, kad „Google Inc. pakankamą privatumo apsaugos lygį.

 

Informacija naudojama analizuoti naudojimąsi svetaine, rengti ataskaitas apie svetainės veiklą ir teikti mums tolesnes paslaugas, susijusias su svetainės ir interneto naudojimu rinkos tyrimų ir šių svetainių poreikiais pagrįsto dizaino tikslais. Ši informacija taip pat perduodama trečiosioms šalims, kai to reikalauja teisės aktai arba jei trečiosioms šalims buvo nurodyta tvarkyti šiuos duomenis. Pagal Google Inc. sąlygas. Jokiomis aplinkybėmis IP adresas nebus naudojamas kartu su kitais su vartotoju susijusiais duomenimis.

 

Naudotojai gali neleisti „Google“ rinkti slapuko sugeneruotų duomenų, susijusių su naudotojo naudojimusi svetaine (įskaitant jų IP adresą) ir „Google“ atliekamu šių duomenų apdorojimu, atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės papildinį, pateiktą per šią nuorodą. :

 

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=lt

 

Kaip alternatyvą naršyklės papildiniui, vartotojai gali neleisti ateityje „Google Analytics“ rinkti duomenis svetainėje, paspaudę šią nuorodą. Taip naudotojo galiniame įrenginyje išsaugomas atsisakymo slapukas. Norėdami ištrinti vartotojo slapukus (žr. „Slapukai“ aukščiau), nuorodą reikia spustelėti dar kartą.

 

Taip pat naudojame „Google“ žymų tvarkyklę slapukams ir vaizdo elementams sekti ir kitiems įrankiams valdyti. Pats Žymų tvarkytuvės įrankis yra domenas be slapukų ir nerenka jokių asmeninių duomenų. Vietoj to įrankis suaktyvina kitas žymas, kurios savo ruožtu gali rinkti duomenis. Jei atlikote domeno arba slapuko lygio išjungimą, jis galios visoms stebėjimo žymoms, įdiegtoms naudojant „Google“ žymų tvarkytuvę.

 

Išsamumo sumetimais pažymime, kad pagal JAV įstatymus JAV valdžios institucijos gali imtis priežiūros priemonių, leidžiančių bendrai saugoti visus duomenis, siunčiamus iš Europos Sąjungos į JAV. Tai daroma be skirtumų, apribojimų ar išimčių, remiantis siekiamu tikslu ir be objektyvių kriterijų, kurie leistų JAV valdžios institucijoms prieigą prie asmens duomenų ir jų vėlesnį naudojimą apriboti konkrečiais, griežtai ribotais tikslais, neleidžiančiais prieigai pateisinti. šiuos duomenis.

 

 Vartotojai, gyvenantys ES valstybėse narėse, atminkite, kad, Europos Sąjungos požiūriu, JAV nėra tinkamo duomenų apsaugos lygio, iš dalies dėl šiame skyriuje paminėtų problemų. Tiek, kiek šioje privatumo politikoje paaiškinome, kad duomenų gavėjai (pvz., „Google“, „Facebook“ ir „Twitter“) yra JAV, mes užtikrinsime, kad mūsų partneriai jūsų duomenis tinkamai apsaugotų.

 

„YandexMetrics“.

 

„YandexMetrika“ yra „Yandex“ teikiama žiniatinklio analizės paslauga, kuri stebi ir praneša apie svetainės srautą. „Yandex“ naudoja surinktus duomenis mūsų Paslaugos naudojimui stebėti ir sekti. Šie duomenys bendrinami su kitomis „Yandex“ paslaugomis. „Yandex“ gali naudoti surinktus duomenis kontekstualizuoti ir pritaikyti savo skelbimų tinklo skelbimus. Tačiau duomenų apie atskirus vartotojus rinkimas gali būti užblokuotas naudojant „Yandex.Metrica“ atsisakymą. „Yandex.Metrica“ atsisakymas yra naršyklės priedas. Jis blokuoja slapukų failų saugojimą vartotojo kompiuteryje ir riboja duomenų perdavimą Yandex.Metrica. Norėdami gauti daugiau informacijos apie „Yandex“ privatumo praktiką, apsilankykite „Yandex“ privatumo ir sąlygų tinklalapyje:

 

https://yandex.com/legal/privacy/

 

YouTube

 

Savo svetainėje naudojame „YouTube“ vaizdo įrašų portalą.

 

„YouTube LLC“,

 

901 Cherry Ave, 94066 San Bruno, CA,

 

JAV

 

„Google Ireland Limited“ dukterinė įmonė,

 

Gordon namas, Barrow gatvė, Dublinas 4,

 

Airija

 

„Google“ ir jos dukterinė įmonė „YouTube“ garantuoja, kad tvarkydami duomenis Jungtinėse Valstijose laikysis ES duomenų apsaugos taisyklių. Vaizdo įrašams rodyti naudojame išplėstinį „YouTube“ privatumo režimą. Teisinis pagrindas yra 2 str. 6 par. 1 lit. f) BDAR. Mūsų teisėtas interesas yra pagerinti mūsų svetainės kokybę. „YouTube“ teigimu, išplėstinis privatumo režimas reiškia, kad toliau nurodyti duomenys į „YouTube“ serverį siunčiami tik tada, kai iš tikrųjų paleidžiate vaizdo įrašą. Be šio režimo ryšys su „YouTube“ serveriu JAV užmezgamas, kai tik apsilankote viename iš mūsų tinklalapių, kuriame įterptas „YouTube“ vaizdo įrašas. Šis ryšys reikalingas, kad atitinkamas vaizdo įrašas būtų rodomas mūsų svetainėje. svetainę savo naršyklėje. „YouTube“ įrašo ir apdoroja bent jūsų IP adresą, vaizdo įrašo rodymo datą ir laiką, taip pat svetainę, kurioje lankėtės. Be to, užmegztas ryšys su Google DoubleClick reklamos tinklu. Jei esate prisijungę prie „YouTube“, kai lankotės mūsų svetainėje, „YouTube“ priskirs ryšio informaciją jūsų „YouTube“ paskyrai.

 

Norėdami to išvengti, prieš apsilankydami mūsų svetainėje turite atsijungti nuo „YouTube“ arba „YouTube“ paskyroje atlikti atitinkamus nustatymus. Siekdama funkcionalumo ir naudojimo elgesio analizės, „YouTube“ nuolat išsaugo slapukus jūsų įrenginyje per jūsų naršyklę. Jei nesutinkate su šiuo apdorojimu, turite galimybę neleisti įdiegti slapukų, savo naršyklėje nustatydami atitinkamus nustatymus. Daugiau informacijos rasite aukščiau esančiame slapukų skyriuje.

 

Spustelėkite čia, jei norite sužinoti daugiau apie „YouTube“ privatumo politiką

 

 https://policies.google.com/privacy

 

Papildomos trečiųjų šalių paslaugos

 

Bitrix24

 

Bitrix24 yra bendradarbiavimo platforma, kurią 2012 m. pristatė Bitrix, Inc. buvo paleistas. „Bitrix24“ jūsų komandai teikia visą socialinio bendradarbiavimo, komunikacijos ir valdymo įrankių rinkinį, įskaitant CRM, failų bendrinimą, laiko valdymą, kalendorių ir kt. „Bitrix24“ pasirinko daugiau nei milijonas organizacijų visame pasaulyje ir yra nemokama neribotam debesies naudotojams. On-Premise platformos versija turi prieigą prie šaltinio kodo ir gali būti įdiegta jūsų serveryje.

 

Bitrix, Inc. JAV būstinė 901 N. Pitt St, Suite 325 Alexandria VA 22314 JAV

 

Balso paštas: +1-703-740-8301

 

paštas: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

 

Svetainė: www.bitrix24.com

 

Cackle

 

Cackle yra reagavimo sistema su galimybe autentifikuoti per socialinį tinklą arba OpenID teikėją. „Cackle“ galima lengvai įdiegti bet kuriame tinklaraštyje, naujienų portale ar asmeninėje svetainėje. Norint naudotis sistema, jūsų vartotojams nereikia registruotis, jie gali prisijungti naudodami esamą profilį bet kuriame socialiniame tinkle arba palikti komentarą anonimiškai.

 

Pagalba: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

 

 https://cackle.pro/privacy

 

Ecwid

 

„Ecwid“ yra populiariausias pasaulyje mažų ir vidutinių įmonių priedų parduotuvių kūrėjas. Tai internetinis programinės įrangos kaip paslaugos (SaaS) pristatymo modelis, skirtas galutiniams vartotojams teikti el. prekybos parduotuves.

 

„Ecwid, Inc.“,

 

687 S Coast Hwy 101,

 

Encinitas, Kalifornija 92024,

 

JAV

 

Spustelėkite čia, jei norite sužinoti daugiau apie „Ecwid“ privatumo politiką

 

https://www.ecwid.com/privacy-policy

 

Paypal

 

Mūsų svetainėje pateikti užsakymai persiunčiami į PayPal apdoroti. Neturime prieigos prie jūsų kredito kortelės informacijos. Pagal „PayPal“ privatumo politiką šio puslapio paskelbimo metu, kai lankotės „PayPal“ svetainėje arba naudojatės „PayPal“ paslaugomis, „PayPal“ gali rinkti informaciją apie lankomus puslapius, jūsų kompiuterio IP adresą, įrenginių ID , jūsų naudojamos operacinės sistemos tipą. . naudojimas, jūsų vieta, mobiliojo tinklo informacija, standartiniai žiniatinklio žurnalo duomenys ir kita informacija. Ji taip pat gali rinkti informaciją apie jūsų sandorius ir veiklą, įskaitant kontaktinę, finansinę ir asmeninę informaciją. „PayPal“ neparduos ir neišnuomos jūsų asmeninės informacijos trečiosioms šalims jų rinkodaros tikslais be jūsų aiškaus sutikimo. Su mumis ji dalijasi tik atsiskaitymo adresu ir užsakymo duomenimis, reikalingais užsakymui apdoroti. Daugiau informacijos rasite PayPal privatumo politikoje.

 

Spustelėkite čia norėdami pamatyti PayPal privatumo politiką

 

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/privacy-full

 

Mes naudojame Sendpulse naujienlaiškiams tvarkyti ir siųsti. „Sendpulse“ yra paslauga, kurią teikia „SendPulse Inc. 220 E 23rd St # 401, New York, NY 10010, USA. Duomenys, reikalingi el. paštui, siunčiami į SendPulse Inc. serverį JAV, siunčiami ir saugomi ten.

 

 Daugiau informacijos apie duomenų apsaugą, kurią siūlo SendPulse, rasite adresu https://sendpulse.com/legal/pp

 

  1. Klientų duomenų tvarkymas

Klientų duomenų rinkimas

 

Mes renkame informaciją apie savo klientus. Visų pirma, mes įrašome šių klientų kontaktinių asmenų duomenis.

 

Mes renkame šiuos duomenis apie kiekvieną klientą:

 

Visas kliento vardas

Kliento adresas, pašto kodas, miestas, šalis

Kliento telefono numeris

Kliento el

Pageidaujamas mokėjimo būdas

Norima valiuta

Kliento duomenys yra saugomi popieriuje arba skaitmeniniu būdu mūsų CRM sistemoje, kuri veikia mūsų pačių serveryje.

 

CRM sistemoje saugomi duomenys dažniausiai naudojami santykiams su klientais tvarkyti, klientų istorijai, operatyvinių paslaugų atsiskaitymui, automatizuotai klientų informacijai gauti, klientų perspėjimui iškilus techninėms problemoms ar būtiniems techniniams koregavimams, o kai kuriais atvejais ir pakviesti klientus į technines progas ar renginius.

 

Teisinis Jūsų duomenų tvarkymo šiais tikslais pagrindas yra sutarties įvykdymas pagal 2 str. 6 dalis 1 lit. b GDPR.

 

Duomenys bus perduoti trečiosioms šalims tik tuo atveju, jei to reikia norint suteikti kliento pageidaujamas paslaugas.

 

Klientas turi teisę bet kada nesutikti, kad rinkodaros informacija būtų teikiama naujienlaiškiu arba informacija apie specialius įvykius būtų teikiama (žr. žemiau „Susisiekite su mumis“). Nepaisant tokio prieštaravimo, mes vis tiek turime teisę siųsti klientui nekomercinę informaciją apie mūsų teikiamas paslaugas, kuri yra būtina norint naudotis mūsų paslaugomis, taip pat ryšius.

 

Mes naudojame Sendpulse naujienlaiškiams tvarkyti ir siųsti. „Sendpulse“ yra paslauga, kurią teikia „SendPulse Inc. 220 E 23rd St # 401, New York, NY 10010, USA. Duomenys, reikalingi el. paštui, siunčiami į SendPulse Inc. serverį JAV, siunčiami ir saugomi ten. Daugiau informacijos apie duomenų apsaugą, kurią siūlo SendPulse, rasite adresu https://sendpulse.com/legal/pp

 

 

 

  1. Taisyklės ir sąlygos

Teisė į informaciją, ištrynimą ir taisymą

 

Jūs turite teisę prašyti nemokamos informacijos apie mūsų turimus jūsų asmens duomenis. Be to, jūs turite teisę ištaisyti netikslius duomenis ir teisę ištrinti savo asmens duomenis, kol nėra teisinio saugojimo ar įgaliojimo akto, leidžiančio tokius duomenis tvarkyti.

 

Taip pat turite teisę reikalauti atskleisti duomenis, kuriuos mums suteikėte (teisė į duomenų perkeliamumą). Pagal pageidavimą duomenis taip pat perduodame jūsų pasirinktai trečiajai šaliai. Jūs turite teisę gauti duomenis įprastu failo formatu.

 

Aukščiau nurodytais tikslais galite susisiekti su mumis el. pašto adresu Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript..

 

Savo nuožiūra galime reikalauti asmens tapatybę patvirtinančio dokumento, kad galėtume apdoroti jūsų užklausą.

 

Be to, jūs turite teisę bet kuriuo metu pateikti skundą duomenų apsaugos institucijai.

 

Duomenų saugojimas

 

Asmens duomenis saugosime tik tiek, kiek reikia, kad galėtume naudotis pirmiau nurodytomis sekimo, reklamos ir analizės paslaugomis, atsižvelgiant į mūsų teisėtą interesą;

atlikti aukščiau paminėtas paslaugas, kurių prašėte arba davėte sutikimą.

Kontaktinius duomenis saugome ilgesnį laiką, nes to reikalauja įstatymai. Saugojimo įsipareigojimai, įpareigojantys mus saugoti duomenis, kyla iš.

 

О нас

Synthesit - это инновационный биоактивный продукт, предназначенный для восстановления здоровья и продления жизни.

Лабораторные исследования и тысячи восторженных отзывов подтверждают многие полезные свойства этой уникальной добавки.

Контакты в Литве

Адрес в Литве: Вильнюс , Литва.

Телефон в Литве: +370 608 55 036,  +370 6 222 1945

Часы работы: ежедневно / 8 - 23 ч.

Эл. Почта: sales@synthesit.lt

Идентификационный номер плательщика НДС в Нидерландах: NL0038.30.370B58

Номер торговой палаты Нидерландов: 83509380